Hírek

Nem fogsz hinni a szemednek – Ilyen lesz Lily James Pamela Andersonként

Megérkeztek az első képek a Pam & Tommy című minisorozathoz, amely Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideójáról szól majd. Lily James pedig hibátlannak tűnik a szerepre!

Még tavaly télen érkezett a bizarr hír, miszerint képernyőre ültetik az egyik leghíresebb kiszivárogtatott szexvideó történetét. Akkor azonban sokakat meglepett, hogy Tommy Lee szerepére Sebastian Stant, Pamela Anderson megformálására pedig Lily James-t kérték fel.

A most megjelent első képek alapján azonban teljesen felesleges volt aggódni, az átalakulások hibátlanok.

A Hulu égisze alatt készülő minisorozat James és Stan mellett olyan színészeket vonultat majd fel, mint Seth Rogan, Nick Offerman vagy Taylor Schilling. Rogan azt a Rand Gauthiert alakítja, aki ellopta és kiszivárogtatta a szex szimbólum és a zenész intim képsorait. Az ő átalakulásáról itt lehet képet találni, míg Lily James és Sebastian Stan kettősét alább lehet látni.

Forrás: Hulu

A Pam & Tommy állítólag humoros irányba viszi majd el a történéseket, de pontosan nem tudni, hogy mikor is veszi fel a fonalat az egykori sztár pár életében. A minisorozat 8 részes lesz, a forgatási munkálatok pedig meg is kezdődtek már az előző hónapban. Premierdátumról ugyan még nem tudni, de szinte biztos, hogy idén elénk kerül az alkotás.

A forgatókönyv mögött Robert Siegel és D.V. DeVincentis állnak, míg a rendezői székben az a Craig Gillespie foglal helyet, akitől a Cruella is érkezik Emma Stone főszereplésével (előzetes).

A főszereplő Sebastian Stan a Marvel egyik új sorozatában látható éppen: a színész ismét belebújt a Tél Katonája bőrébe. Lily James-t pedig A Manderley-ház asszonya legújabb változatában láthattuk legutóbb. Ezúttal pdeig egy teljesen új szerepben tér vissza a színésznő, aki tényleg szépen átalakult Pamela Andersonná.

Forrás: Hulu

Egy biztos, mi kíváncsian várjuk, hogy milyen is lesz a végeredmény.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com