Hírek

Nem folytatódik a Who is America?, Sacha Baron Cohen botrányos sorozata

A komikus az első évad utolsó része után jelentette be, hogy több epizódra ne számítsunk.

A Who is America? már azelőtt borzolta a nézők idegeit, hogy levetítették volna az első részét (például az átvert Sarah Palin is felszólalt ellene, pedig az ő epizódja végül nem került adásba). Most viszont úgy tűnik, a polgárpukkasztásnak vége szakad: az első évad vasárnap ért véget, utána pedig Cohen bejelentette, hogy nem lesz folytatás – írja a Slashfilm.

A Showtime politikai szatírasorozata hetekig szolgáltatott főcímeket az amerikai újságok számára, hiszen Cohen a sorozat kedvéért számtalan megbotránkoztató lépést tett: republikánus politikusokat vett rá, hogy támogassák az óvodások felfegyverzését, egy szenátornak (akit korábban megvádoltak, hogy 32 évesen egy 14 éves lánnyal volt viszonya) pedofil tesztet adott, a korábbi alelnökkel, Dick Cheney-vel pedig aláíratott egy vizes kínzáshoz használt palackot. Volt, aki a meztelen fenekét mutogatta a kamerának egy edzés ürügyén, más pedig bevallotta, hogy előfordulhat, hogy meg kell engednie Donald Trumpnak, hogy leszopja.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió.
Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..