Hírek

Nem folytatódik a Who is America?, Sacha Baron Cohen botrányos sorozata

A komikus az első évad utolsó része után jelentette be, hogy több epizódra ne számítsunk.

A Who is America? már azelőtt borzolta a nézők idegeit, hogy levetítették volna az első részét (például az átvert Sarah Palin is felszólalt ellene, pedig az ő epizódja végül nem került adásba). Most viszont úgy tűnik, a polgárpukkasztásnak vége szakad: az első évad vasárnap ért véget, utána pedig Cohen bejelentette, hogy nem lesz folytatás – írja a Slashfilm.

A Showtime politikai szatírasorozata hetekig szolgáltatott főcímeket az amerikai újságok számára, hiszen Cohen a sorozat kedvéért számtalan megbotránkoztató lépést tett: republikánus politikusokat vett rá, hogy támogassák az óvodások felfegyverzését, egy szenátornak (akit korábban megvádoltak, hogy 32 évesen egy 14 éves lánnyal volt viszonya) pedofil tesztet adott, a korábbi alelnökkel, Dick Cheney-vel pedig aláíratott egy vizes kínzáshoz használt palackot. Volt, aki a meztelen fenekét mutogatta a kamerának egy edzés ürügyén, más pedig bevallotta, hogy előfordulhat, hogy meg kell engednie Donald Trumpnak, hogy leszopja.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya