Hírek

Nem folytatódik tovább a Cowboy Bebop

A Netflix minden bizonnyal sikerszériának szánta, ám a kritikusi és nézői visszhang nem volt elég kedvező a Cowboy Bebop: Csillagközi fejvadászok számára.

Kevesebb, mint egy hónappal a bemutató után már végleges döntés született a Cowboy Bebop anime élőszereplős adaptációjának folytatásáról. Pontosabban nem folytatásáról. A Netflix új nagyköltségvetésű sorozatának ugyanis ennyi idő jutott.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Hatalmas várakozás előzte meg a Cowboy Bebopot, hiszen anime berkeken belül az egyik leginkább elismert sorozatról beszélünk, melynek már régóta terveztek egy feldolgozást. Az pedig csak fokozta az izgalomfaktort, hogy a főszereplő, Spike Spiegel szerepére John Chót sikerült megnyerni. A színész, bár idősebb az általa megformált vagány karakternél, karizmája az egyik kiemelkedő pont volt a novemberben bemutatott új verzióban.

Újrahangszerelve – Cowboy Bebop

A Cowboy Bebop producere és írója, Christopher Yost a Vanity Fair-nek még azt nyilatkozta, nagyon remélik, hogy a nemzetközi közönség szeretni fogja a sorozatot, ugyanis rengeteg sztorijuk van még, ami elmondásra vár. A fogadtatás azonban nem volt egységesen pozitív, sőt, sokan problémásnak tartották az adaptációs folyamatot – hisz, ami animében működik, az színészekkel nem feltétlenül.

Kritikusunk az alábbi állítást fogalmazta meg a sorozatról: „A 2021-es Cowboy Bebop nem lusta másolat, hanem elismerésre méltó, önálló erőfeszítés.”

A sorozat természetesen megmarad a Netflix kínálatában, ugyanakkor az eredeti anime is elérhető az érdeklődők számára.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés