Hírek

Meglepően hosszú lesz az új Szárnyas fejvadász

Denis Villeneuve nem kapkodja el. A Szárnyas fejvadász 2049-ben valószínűleg mindenre lesz idő, ugyanis nyilvánosságra hozták a film hivatalos játékidejét.

Az októberben érkező sci-fi az év legvártabb filmjei közt van – mi is nagy reményeket fűzünk hozzá. Egyelőre annyi biztos, hogy csodálatos képi világgal rendelkezik majd, a film hosszának ismerete pedig arra enged következtetni, hogy közel sem lesz egyszerű a cselekmény.

A Variety értesülései szerint a Szárnyas fejvadász folytatása

163 perc hosszú lesz,

mely egészen pontosan 46 perccel több játékidő, mint ami az 1982-as eredetié volt. Stáblistát levonva egy nettó 152 perces élményben lesz részünk, mely egyáltalán nem ritka Villeneuve-től, bár így is ez lesz a leghosszabb filmje. 2013-ban készült filmje, a Fogságban hasonló ideig volt képes lekötni minket – és ott még akciójelentek sem voltak.

Ha lehet fokozni a várakozásokat, akkor ezzel az információval most sikerült. A Szárnyas fejvadász 2049 október 5-én érkezik a hazai mozikba. A főbb szerepekben Ryan Goslingot, Harrison Ford, Ana de Armast, Jared Letot és Robin Wrightot láthatjuk.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya