Hírek

Meglepően hosszú lesz az új Szárnyas fejvadász

Denis Villeneuve nem kapkodja el. A Szárnyas fejvadász 2049-ben valószínűleg mindenre lesz idő, ugyanis nyilvánosságra hozták a film hivatalos játékidejét.

Az októberben érkező sci-fi az év legvártabb filmjei közt van – mi is nagy reményeket fűzünk hozzá. Egyelőre annyi biztos, hogy csodálatos képi világgal rendelkezik majd, a film hosszának ismerete pedig arra enged következtetni, hogy közel sem lesz egyszerű a cselekmény.

A Variety értesülései szerint a Szárnyas fejvadász folytatása

163 perc hosszú lesz,

mely egészen pontosan 46 perccel több játékidő, mint ami az 1982-as eredetié volt. Stáblistát levonva egy nettó 152 perces élményben lesz részünk, mely egyáltalán nem ritka Villeneuve-től, bár így is ez lesz a leghosszabb filmje. 2013-ban készült filmje, a Fogságban hasonló ideig volt képes lekötni minket – és ott még akciójelentek sem voltak.

Ha lehet fokozni a várakozásokat, akkor ezzel az információval most sikerült. A Szárnyas fejvadász 2049 október 5-én érkezik a hazai mozikba. A főbb szerepekben Ryan Goslingot, Harrison Ford, Ana de Armast, Jared Letot és Robin Wrightot láthatjuk.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..