Hírek

Nem hétköznapi romkomok novemberre: a főszerepekben Kristen Stewart és Melissa McCarthy – előzetesek

November végétől ígéretes romantikus vígjátékokkal látnak el minket a streaming szolgáltatók. Ezek közül ajánlunk most kettőt; a Hulu az ünnepi hangulatra hangol a Happiest Seasonnel, amelyben Kristen Stewart és Mackenzie Davis alkot egy párt. Hálaadás napján pedig az HBO Max rukkol elő egy romkommal, a Melissa McCarthy nevével fémjelzett Superintelligence-szel. Íme az előzetesek!

Happiest Season

A családi karácsonyozás lehet az év legmeghittebb, legjobban várt, legszebb eseménye – de ennek az ünnepi időszaknak a filmek szeretik a zűrösebb oldalát kidomborítani. Ezt ígéri a Clea DuVall rendezésében készült Happiest Season is, amelyben Harper (Mackenzie Davis) tervei között szerepel, hogy az ünnepekre hazaviszi a párját, Abbyt (Kristen Stewart), bemutatni a családjának. Csakhogy a ráadásul konzervatív szülőknek (Victor Garber és Mary Steenburgen) fogalma sincs arról, hogy lányuk leszbikus.

A további szereplők Aubrey Plaza, Alison Brie, Dan Levy, a forgatókönyvet pedig Mary Holland jegyzi, karöltve a rendezővel, Clea DuVallal. A Happiest Season november 25-étől lesz elérhető a Hulun.

Superintelligence

Melissa McCarthynak ez immár a negyedik együttműködése lesz férjével, Ben Falcone rendezővel a Tammy, A főnök és a Partiállat után. A szinopszis szerint Carol Petersszel (McCarthy) soha semmi érdekes nem történik, mígnem egy nap arra lesz figyelmes, hogy a tévéjéből, a mikrójából és a telefonjából „sziporkázó” hangokat hall. Elsőre persze azt hiszi, megőrült. De hamarosan kiderül, hogy a világ első szuperintelligenciája éppen őt választotta ki megfigyelésre, hogy átvegye a nő fölött az uralmat… akin keresztül pedig szép lassan az egész világ fölötti irányítást is. Carol az utolsó esély arra, hogy megmentse az emberiséget, és bebizonyítsa: van miért.

A Superintelligence november 26-án, hálaadás napján érkezik az HBO Maxra.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com