Hírek

Nem jön folytatás a Trónok harcához

Lehet a Trónok harca fináléjának minőségén vitatkozni – mi is kinyilvánítottuk a véleményünket –, de az tény, hogy a záró epizód hagyott nyitva rendesen kérdéseket. Éppen emiatt nemhiába remélték a rajongók, hogy a beígért spin-offok egyike esetleg valamelyik korábban megismert szereplőhöz kapcsolódik majd.

Az alábbi cikk spoilereket tartalmaz a Trónok harca 8. évadának 6. részéből!

Hova hajózott Arya Stark (Maisie Williams)? Milyen lesz a Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) irányította új világ, pláne az új tanácsnokság mellett? Választ kap-e Jon (Kit Harington) Tyriontól (Peter Dinklage), hogy jó döntést hoztak-e?

Casey Bloys, az HBO programming igazgatója szerint egyik kérdésre sem kapnak választ a rajongók – ugyanis a csatorna nem tervez folytatást az utóbbi évek legnagyobb televíziós szenzációjának számító sorozatnak – olvastunk a Collideren.

A beígért három spin-off előzménytörténet lesz, és határozottan új szereplőket hoz majd be – ráadásul George R. R. Martin elég tetemesre alkotta univerzumát, így van miből meríteniük a leendő alkotóknak. Szerencsésebb is lenne, ha már kész alapanyagból dolgoznának – az utolsó évaddal az volt a fő problémája a rajongóknak (és persze minden további folytatással is ez lenne), hogy a kreátorok, David Benioff és D.B. Weiss nem tudták tartani a Martin által magasra tett lécet. Egyelőre nem sokat tudunk az új sorozatokról, de annyi bizonyos, hogy az elsőt Naomi Wattsszal júniusban kezdik forgatni.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya