Hírek

Nem kérdés, hogy folytatják-e az Azt

Akik rajongók vagy csupán ismerik a történetet, azoknak nem meglepetés, hogy Stephen King két részből álló története, az Az második felét is elkészíti a Warner.

Még be sem mutatták az Az mozifilmes adaptációját, máris bejelentették, hogy dolgoznak a folytatáson. Alapból így tervezte és Andy Muschietti rendező is, de szerencsére a reklámkampányban nem hangsúlyozták, hogy a történetet két részben prezentálják – ez pedig meglepő hozzáállás a folytatásos filmek és filmuniverzumok idejében.

az

A Vesztesek Klubjának gyerektagjai 30 évvel később is felveszik a harcot a Krajcárossal,

Muschietti állítása szerint azonban nem folytatás készül, hanem a történet második felvonása. Nem tudni még, hogy a film mikor érkezik, de feltételezem, hogy nem kell majd sokat várni rá, hiszen hatalmas sikernek ígérkezik az Az. Egyes elemzések szerint megdöntheti a 18-as karikás horrorok nyitórekordját.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya