Hírek

Nem kérdés, hogy folytatják-e az Azt

Akik rajongók vagy csupán ismerik a történetet, azoknak nem meglepetés, hogy Stephen King két részből álló története, az Az második felét is elkészíti a Warner.

Még be sem mutatták az Az mozifilmes adaptációját, máris bejelentették, hogy dolgoznak a folytatáson. Alapból így tervezte és Andy Muschietti rendező is, de szerencsére a reklámkampányban nem hangsúlyozták, hogy a történetet két részben prezentálják – ez pedig meglepő hozzáállás a folytatásos filmek és filmuniverzumok idejében.

az

A Vesztesek Klubjának gyerektagjai 30 évvel később is felveszik a harcot a Krajcárossal,

Muschietti állítása szerint azonban nem folytatás készül, hanem a történet második felvonása. Nem tudni még, hogy a film mikor érkezik, de feltételezem, hogy nem kell majd sokat várni rá, hiszen hatalmas sikernek ígérkezik az Az. Egyes elemzések szerint megdöntheti a 18-as karikás horrorok nyitórekordját.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..