Hírek

Nem könnyű 17 éves szociopatának lenni – The End of the F**king World előzetes

Ötletes, morbid, zavaros vagy eredeti a Netflix egyik legújabb saját gyártású sorozata? Döntsd el Te! Itt a The End of the F**king World előzetese.

A Netflix ezúttal egy képregényből készített saját sorozatot. A The End of the F**king World Charles Forsman alkotása, amely 2013-ban jelent meg. A történet két tinédzser, Alyssa és James mindennapi problémáit járja körül, amik valójában közel sem mindennapiak. A különc, zárkózott és az élettől frusztrált fiatalok a lány apjának felkutatására indulnak.

Az eredeti képregény ugrál a két főszereplő nézőpontja között, bepillantást engedve mindkettejük gondolataiba. Ez pedig az előzetes alapján a mozgóképes változatban is hasonlóan megmarad a dupla narráció által.

A sorozatot Jonathan Entwistle alkotta meg és a 8 részből 5-öt ő is rendezett. A két fiatalt pedig Jessica Barden és Alex Lawther játsszák.

A sorozat már látható a Netflixen.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.