Hírek

Nem lesz Tron 3

Tron-Legacy Bár már javában folytak az előkészületek, úgy tűnik, végül mégsem vág bele a harmadik Tron filmbe a Disney – írja a collider.com.

A filmet az előző alkotás, a Tron: Örökség rendezője, Joseph Kosinski készítette volna el és a két főszereplő, Olivia Wilde és Garrett Hedlund is visszatért volna. Már Vancouver is ki volt jelölve, mint a film ősszel kezdődő forgatásának helyszíne, mindez mégsem lett garancia rá, hogy az alkotás el is készüljön.

Igaz, pontos információk nincsenek az okokról, valószínűsíthető, hogy az animációs filmjeik élőszereplős darabokra való átdolgozásai teljesen lekötik a Disneyt. Ráadásul a nálunk két napja bemutatott – általunk se magasztalt –Holnapolisz is igen csúfos eredményeket ért el az amerikai mozikban.

Habár a stúdió sosem erősítette meg hivatalosan a harmadik rész elkészítését, a színészek, a rendező, sőt esetleges címek is felmerültek az elmúlt időszakban, így mégis meglepetésnek számít, hogy végleg elkaszálták a Tron 3-at.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés