Hírek

Nem mindig Pedro Pascal lapul a Mandalorian sisakja alatt

Egy friss interjúból kiderült a turpisság: volt olyan része a The Mandaloriannek, melyben a főszereplő, Pedro Pascal nem jelent meg a forgatáson.

Hiába nem szól semmiről a The Mandalorian című élőszereplés Star Wars tévésorozat, az embereket mégis megmozgatta – főleg a mémvilágot. Yoda fajának babaverziója ugyanis az idei „porg”, amit annyira cukorfalatra kalibráltak a készítők, hogy a megjelenés napján garantáltan elfogy belőle az összes plüssfigura. Pedig a sorozat igazi sztárja Pedro Pascal, a védelmező szerepében tetszelgő mandalóri fejvadász. Csakhogy az arcát nem látjuk – a készítők pedig ezt igyekeztek ügyesen kihasználni.

Mindenki Yoda meg vissza van érte.

Pascal ugyanis a Trónok harca és a Narcos óta elfoglalt színész. Filmszerepei mellett pedig színházban is alakít, és a Broadway nem vár. A The Mandalorian főszereplője például nem is találkozott a negyedik epizódot rendező Bryce Dallas Howarddal a Lear király próbáinak köszönhetően.

Helyette két kaszkadőr alakította a főhőst, ami nem szokatlan a Csillagok háborúja univerzumában.

A Darth Vadert megszólaltató James Earl Jones sem töltött egyetlen percet sem a jelmezben – helyette David Prowse pózolhatott a sötét nagyúrként.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy Pedro Pascal összességében hiányzik a The Mandalorianből, csupán néhol engedik meg maguknak a készítők azt a luxust, hogy elengedjék színészüket csatangolni. És ki tudja, talán még az arcát is megmutatja az évad végén.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..