Hírek

Nem rendez többé a romantikus filmek mágusa

imageOlyan örökzöld romantikus filmeket köszönhetünk Richard Curtisnek, mint a Sztárom a párom vagy az Igazából szerelem, ezért sokakban kelthet csalódást, hogy a szívek titkainak tudója úgy döntött, abbahagyja a rendezést.

„Úgy érzem, a hamarosan látható Időről időre az utolsó filmem – mondja az 56 éves rendező. – Ez csak megérzés, nem kell tehát mérget venni rá, de úgy gondolom, mindent elmondtam már, amit lehetett.”

Curtis nem teljesen határozott kijelentése miatt azért sem kell kétségbeesni, mert azt nem mondta, hogy az írást is abbahagyja. Márpedig forgatókönyvíróként is halhatatlan filmeket jegyez: az ő nevéhez fűződik többek között a két Bridget Jones-film, illetve a Négy esküvő és egy temetés megírása, de az ő lelkén szárad Mr. Bean karaktere és csaknem valamennyi kalandja is.

A rendező következő – remélhetőleg nem utolsó – filmje az Időről időre, amelyben a romantikát időutazással bolondítja meg. A történet hőse egy fiatalember (Domhnall Gleeson), aki rájön, hogy utazni tud az időben, amit arra használ, hogy az eseményeket számára kedvezően változtassa meg. Azt hiszi, így sokkal könnyebb lesz párra találni, de sajnos kiderül, hogy éppen ellenkezőleg. A női főszereplő Rachel McAdams, és visszatér Bill Nighy, akit például az Igazából szerelem cinikus vén rockereként zárhattunk szívünkbe.

UIP Magyarország

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com