Hírek

Nem szabad kijönni az új Galaxis őrzői filmről a legeslegvége előtt!

A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy vol. 2.)

A Marvel Cinematic Universe (MCU) kedvelői már megtanulták, hogy nem szabad a végefőcím megjelenésekor elhagyni a nézőteret. Azonban A galaxis őrzői vol. 2. esetében még tovább megéri ülve maradni -írja a ComingSoon.net.

Régi hagyománynak számít az MCU esetében, hogy a stáblista megjelenésekor ülve maradnak a nézők, hiszen az alkotók mindig elrejtenek valami kis bónuszt a nevek között. Míg eleinte csak egy jelenetről volt szó, addig például a Bosszúállók esetében már két ilyen bónusz is látható volt. James Gunn rendező elmondása szerint viszont most messze megdöntik a rekordot, ugyanis öt extra jelenetet is kaphatnak azok, akik kivárják a vetítés végét.

A galaxis őrzői vol. 2.-ben újra láthatjuk Star-Lordot (Chris Pratt), Gamorát (Zoe Saldana), Draxet (Dave Bautista), Rocketot (Bradley Cooper) és a kicsi Grootot (Vin Diesel), de felbukkan a vászon Sylvester Stallone, Kurt Russell, Glenn Close és persze Stan Lee is.

https://www.youtube.com/watch?v=moJoBpVMm0Y

 

Avatar

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya