Hírek

Nem szabad kijönni az új Galaxis őrzői filmről a legeslegvége előtt!

A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy vol. 2.)

A Marvel Cinematic Universe (MCU) kedvelői már megtanulták, hogy nem szabad a végefőcím megjelenésekor elhagyni a nézőteret. Azonban A galaxis őrzői vol. 2. esetében még tovább megéri ülve maradni -írja a ComingSoon.net.

Régi hagyománynak számít az MCU esetében, hogy a stáblista megjelenésekor ülve maradnak a nézők, hiszen az alkotók mindig elrejtenek valami kis bónuszt a nevek között. Míg eleinte csak egy jelenetről volt szó, addig például a Bosszúállók esetében már két ilyen bónusz is látható volt. James Gunn rendező elmondása szerint viszont most messze megdöntik a rekordot, ugyanis öt extra jelenetet is kaphatnak azok, akik kivárják a vetítés végét.

A galaxis őrzői vol. 2.-ben újra láthatjuk Star-Lordot (Chris Pratt), Gamorát (Zoe Saldana), Draxet (Dave Bautista), Rocketot (Bradley Cooper) és a kicsi Grootot (Vin Diesel), de felbukkan a vászon Sylvester Stallone, Kurt Russell, Glenn Close és persze Stan Lee is.

https://www.youtube.com/watch?v=moJoBpVMm0Y

 

Avatar

Wehli-Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya