Hírek

Nem úgy fog folytatódni a Jurassic World 3, ahogy gondolnád

A Jurassic World 3 meglepő alapvetéseit az író-rendező Colin Trevorrow árulta el.

A Jurassic World: Bukott birodalom úgy ért véget, hogy a dinók kirajzottak a világba, emiatt sok rajongó arra számít, hogy a Jurassic World 3 a totális dinóháborúról szól majd. A széria forgatókönyvíró-rendezője, Colin Trevorrow most igyekszik tiszta vizet önteni a pohárba.

„Fogalmam sincs, a dinók miért támadnának egy városra – mondta Trevorrow a Jurassic Outpost rajongói portálnak. – Az őshüllők nem tudják megszervezni magukat. Jelenleg ott tart a sztori, hogy az egész világon veszedelmes ragadozók ólálkodnak a városokon kívüli lakatlan területeken, de nem fognak csapatostul betörni a városokba. Engem olyan helyzetek érdekelnek, ahol bármikor átszaladhat egy dinó a kocsid előtt az utcasarkon, vagy kifosztja a sátradat kajáért, amikor elmész kempingezni. Mindez ahhoz hasonló, ahogy a valóságban a medvék vagy a cápák találkoznak az emberrel. Az ember behatolt a ragadozók élőhelyére, és meg kell fizetnie az árát – de totális háborúról szó sincs. Egy ilyen háborút egyébként már régen elvesztettünk volna.”

Trevorrow korábban már jelezte, hogy a harmadik rész tudományos thriller lesz, miután az első akció-kalandfilm volt, a második pedig horrorisztikus suspense.

A részletekre még sokáig kell várni, hiszen a Jurassic World 3 2021 júniusától lesz látható a mozikban.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com