Hírek

Nem úgy fog folytatódni a Jurassic World 3, ahogy gondolnád

A Jurassic World 3 meglepő alapvetéseit az író-rendező Colin Trevorrow árulta el.

A Jurassic World: Bukott birodalom úgy ért véget, hogy a dinók kirajzottak a világba, emiatt sok rajongó arra számít, hogy a Jurassic World 3 a totális dinóháborúról szól majd. A széria forgatókönyvíró-rendezője, Colin Trevorrow most igyekszik tiszta vizet önteni a pohárba.

„Fogalmam sincs, a dinók miért támadnának egy városra – mondta Trevorrow a Jurassic Outpost rajongói portálnak. – Az őshüllők nem tudják megszervezni magukat. Jelenleg ott tart a sztori, hogy az egész világon veszedelmes ragadozók ólálkodnak a városokon kívüli lakatlan területeken, de nem fognak csapatostul betörni a városokba. Engem olyan helyzetek érdekelnek, ahol bármikor átszaladhat egy dinó a kocsid előtt az utcasarkon, vagy kifosztja a sátradat kajáért, amikor elmész kempingezni. Mindez ahhoz hasonló, ahogy a valóságban a medvék vagy a cápák találkoznak az emberrel. Az ember behatolt a ragadozók élőhelyére, és meg kell fizetnie az árát – de totális háborúról szó sincs. Egy ilyen háborút egyébként már régen elvesztettünk volna.”

Trevorrow korábban már jelezte, hogy a harmadik rész tudományos thriller lesz, miután az első akció-kalandfilm volt, a második pedig horrorisztikus suspense.

A részletekre még sokáig kell várni, hiszen a Jurassic World 3 2021 júniusától lesz látható a mozikban.

UIP Magyarország

UIP Magyarország

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya