Hírek

Nem vicc: Pamela Anderson pornóvideójáról készül sorozat

2020 a filmiparban sem éppen szokványos év, és még decemberre is tartogat váratlan fordulatokat. A Hulu most épp azzal rukkolt elő, hogy Pamela Anderson és Tommy Lee házi szexvideóióról készít sorozatot. Elsőre talán azt gondolnánk, ez egy vicc – mígnem meglátjuk az alkotókat és a szereplőgárdát, és az sem teljesen elhanyagolható tény (bár persze nem is garancia), hogy a sztorit az egyik jól menő streamingszolgáltató vállalja be.

A Pam & Tommy címen futó nyolv epizódos széria Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideói körül forog. Andersont Lily James (A Manderley-ház asszonya, A legsötétebb óra, Nyomd, bébi, nyomd) alakítja, Tommy Lee-t pedig Sebastian Stan (Én, Tonya, Amerika Kapitány: Polgárháború). Emellett Seth Rogen is szerepelni fog a filmben, és az egyik producer is ő lesz. A rendezésre és Tommy Lee szerepére eredetileg James Francot szemelték ki, viszont mióta több nő megvádolta szexuális zaklatással, így kénytelen volt kiszállni ebből a projektből is. Így végül a rendezői székbe Craig Gillespie (Én, Tonya, Plasztik szerelem) került, a forgatókönyvíró pedig Rob Siegel, aki a Mickey Rourke főszereplésével készült, 2008-as A pankrátorért is felelt.

A Pam & Tommy előkészületei egyébként már több mint két éve tartanak, de premierdátum egyelőre nincsen. Megtudtuk a Collidertől azt is, hogy a címszereplők nem vesznek részt a munkálatokban (azt már korábban megtették). Anderson és Lee románcával annak idején tele volt a bulvársajtó, amit csak tetézett, hogy

a nászútjukon készült szexfilmeket egy elégedetlen villanyszerelő ellopta és kiszivárogtatta a neten.

Ennek a valakinek a bőrébe bújik a sorozat erejéig Seth Rogen. A széria egészen 1995-ig nyúlik vissza, amikor a pár megismerkedett, majd bemutatja alig néhány nappal később tartott esküvőjüket és a szexfilm elrablásának körülményeit és az azt követő jogi játszmákat is.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés