Hírek

Nemsokára a mozikban a Szemekbe zárt titkok! – szinkronos előzetes

Az amerikai remake

Szemekbe zárt titkok - az első kép a készülő amerikai remake-ből

Elkészült a magyar szinkronos előzetes a Szemekbe zárt titkokhoz. Az első napvilágot látott előzetes kapcsán beszámoltunk arról, miért is olyan nagy a késztetés, hogy az eredeti 2009-es Juan José Campanella rendezte filmnek elkészüljön a hollywoodi verziója.

Az előzetes alapján nehéz eldönteni, hogy Billy Ray (Phillips kapitány, Az éhezők viadala, A dolgok állása) verziója összehasonlítható lesz-e a profizmusáról és precíz direktori munkájáról ismert Campanella filmjével, az igyekezet azonban pozitív irányba mutat.

Nicole Kidman és Julia Roberts közös filmben való szerepeltetése kíváncsiságra ad okot, amely reméljük nem csak a mozibevételnél, de a film minőségében is megmutatkozik.

A Szemekbe zárt titkok alapjául Eduardo Sacheri 2005-ös azonos című regénye szolgál, ezt követte Campanella alkotása, most pedig „utolérte a hollywoodi végzet”.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya