Hírek

Neonfényes borzongás: Copenhagen Cowboy előzetes

copenhagen-cowboy

Rövid, de annál hangulatosabb teaser előzetes érkezett Nicolas Winding Refn legújabb netflixes, a Copenhagen Cowboy című sorozatához.

A dán kultrendező rendkívül látványosnak ígérkező alkotása Koppenhága alvilágába enged majd betekintést. A bűnügyi dráma középpontjában egy fiatal hősnő, Miu utazásai állnak, melyek során nemcsak a címben szereplő város, hanem a lélek mélyének természetfeletti rejtelmei is feltárulnak – írja a Collider.

A főszerepet a Gyilkos eső és a Limboland színésznője, Angela Bundalovic alakítja. Mellette pedig többek között az a Zlatko Buric tűnik még fel jelentősebb szerepben, akivel a rendező korábban a nagysikerű Elátkozott város trilógián dolgozott már együtt.

A rendező most 15 év után tér vissza Dániába a Copenhagen Cowboy soron következő alkotásával.

Winding Refn sikeres hollywoodi kitérője olyan alkotásokat eredményezett, mint a Drive – Gázt! és a Neon démon. Legújabb sorozata, történetét tekintve mégis visszatérés a rendező korai filmjeihez. A Copenhagen Cowboy az Elátkozott város, a Vérveszteség és a Fear X nyers stílusú lélektani thrillerjeit idézi, miközben formavilágában az életmű későbbi, neonfényes rémképeit és vizuális metaforáit jeleníti meg.

A Copenhagen Cowboy bemutatójára a Velencei Filmfesztiválon kerül sor, mielőtt a Netflixen válna globálisan elérhetővé. A streamingpremier időpontjáról azonban még nem állnak rendelkezésre pontos információk.

Lubianker Dávid

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com