Hírek

Nepáli földrengés – Módosítja katasztrófafilmjének promócióját a Warner Bros filmstúdió

toresvonalMódosításokat hajt végre a hamarosan mozikba kerülő Törésvonal című katasztrófafilmjének promóciós kampányán a Warner Bros a szombati nepáli földrengésre való tekintettel.
A stúdió szóvivője, Paul McGuire szerint együttérzésükről akarják biztosítani a tragédiában érintett embereket. A Dwayne Johnson főszereplésével készült moziban hatalmas földrengés rázza meg Kaliforniát. A film előzetesében Los Angeles-i felhőkarcolók omlanak össze, és hatalmas szökőár temeti maga alá a San Franciscó-i Golden Gate hidat.

A Warner Bros tartja magát a május 29-i bemutatóhoz, de módosítja a film promóciós anyagát, amely mostantól a nepáli segélyprogramok támogatásával kapcsolatos információkat és a természeti katasztrófákra való felkészülési tanácsokat is tartalmazni fog. A film előzetesein és plakátjain azonban már nem fognak változtatni – adta hírül a BBC News. A Törésvonal június 4-én érkezik a magyar mozikba.

Nem a Warner Bros az egyetlen filmstúdió, amelyet tervei újragondolására késztetett a pusztító nepáli földrengés. A Universal Pictures Everest című mozija, amely egy tragikus kimenetelű 1996-os expedíció történetét dolgozza fel, a tervek szerint szeptemberben – Magyarországon szeptember 17-én – kerül a mozikba. A stúdió azonban most a film promóciójának megváltoztatását mérlegeli, mivel a 7,9-es erősségű földrengés következtében keletkezett lavinák legkevesebb 18 hegymászó és kísérő halálát okozták a Mount Everest nepáli oldalán.

MTI

MTI

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..