Hírek

Ízelítőt adott a Netflix a 2022-es kínálatából

The Adam Project (2022)

A streaming szolgáltató tervei szerint az új esztendő minden hétben legalább egy új filmet bemutatnak.

Egy rakás új Netflix-projektbe kapunk betekintést a tartalomgyártó kedvcsináló videójában. Az összeállításban Rian Johnson krimijének régóta várt folytatásából, a Tőrbe ejtve 2-ből, Ryan Gosling, Chris Evans és Ana de Armas közös akciófilmjéből, a The Gray Man-ből és az Enola Holmes 2-ből is láthatunk részleteket.

A streaming szolgáltató egyúttal bejelentette, hogy az új évben nem kevesebb, mint 68 filmet tervez bemutatni. Úgy tűnik a Netflix beváltja az ígéretét: a következő 12 hónapban hetente legalább egy új filmet közzétesz a kínálatában.

Műfajilag rendkívül változatosnak ígérkezik az idei kínálat: musical, nagyszabású akciófilm, dráma, thriller és romantikus komédia is nézhető lesz a Netflixen, ráadásul ismét olyan A-listás sztárokat láthatunk képernyőn az otthon kényelméből, mint Ryan Reynolds, Halle Berry, Jason Momoa, Chris Hemsworth, Jamie Foxx, Greta Gerwig, Eddie Murphy, Jennifer Lopez vagy Julia Louis-Dreyfus.

A popcorn mozik mellett olyan szerőzi alkotásokra is számíthatunk, mint Guillermo del Toro stop-motion technikával készült, animációs Pinocchio filmje, ami a hírek szerint a fasiszta Olaszországban fog játszódni.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!