Hírek

A Netflix berendelte a Disenchantment 2. évadát

A Simpson család alkotóinak fantasysorozata folytatódhat a Netflixen, pedig a Disenchantment első évadának még vége sincs.

Hivatalosan még nem ért véget a Disenchantment című animációs fantasyvígjáték első évada. Eddig 10 részt mutatott be a Netflix, és további 10 érkezik még jövőre, melyet a korábbi évadhoz számolnak. Matt Groening rajzfilmjére azonban igényt tart még a streaming szolgáltató, ezért berendelte a folytatást.

Groening több meglepetést és flúgos kalandokat ígér hőseinkkel: az alkoholista hercegnővel, a jámbor manóval és a háziállatszerű démonnal. A második évadot szintén két félidő keretében mutatják be, így 2020-ban és 2021-ben sem leszünk Disenchantment nélkül.

Az augusztusban megjelent első évad részeiről jó véleménnyel voltunk, de nem láttuk kihagyhatatlannak.

Ennek ellenére könnyen lehet, hogy beérik, és bár olyan hatása sosem lesz, mint A Simpson családnak, még a Futurama szintjét elérheti.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya