Hírek

Netflixen a Titánok

Robin és társai október 12-én indultak világhódító útjukra.

Hozzájutott a DC-univerzum sorozatának nemzetközi streamelési jogaihoz a Netflix – tudta meg a variety.com.

A Titánok egy 11 részből álló, élőszereplős sorozat, melynek középpontjában egy fiatal, kivételes képességekkel rendelkező csapat áll, akik akár szuperhősökké is válhatnak. A DC és a Warner tulajdonában álló széria a nemzetközi közönség részére is elérhetővé válik (Kína kivételével) a Netflix jóvoltából.

Nem ez az első eset, hogy egy másik streamer oldal új sorozatának nemzetközi jogait szerzi meg a Netflix, ugyanis a CBS All Access tulajdonában lévő Star Trek: Discoveryt is sugározza az Államokon kívül.

Már a DC digitális streamer szolgáltatásának indulásakor lehetett tudni, hogy a Warner egy másik streamer oldallal is kötne megállapodást, annak érdekében, hogy az a sorozatoknak mintegy második, Amerikán kívüli otthonául szolgáljon; ezzel biztosítva, hogy az új sorozatok kifizetődők legyenek. Ez a módszer a CBS stratégiáját tükrözi. A CBS ugyanis a Netflixszel kötött megállapodása révén tudja fedezni a Discovery gigászi költségeinek nagyját, főképp a nemzetközi streamelésnek köszönhetően.

Titansnak amerikai otthont adó CW tévécsatornán a stúdió és a CBS közösen osztozik, így hát a Netflixszel kötött megállapodás aligha mondható meglepetésnek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com