Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Netflixen a Titánok

Robin és társai október 12-én indultak világhódító útjukra.

Hozzájutott a DC-univerzum sorozatának nemzetközi streamelési jogaihoz a Netflix – tudta meg a variety.com.

A Titánok egy 11 részből álló, élőszereplős sorozat, melynek középpontjában egy fiatal, kivételes képességekkel rendelkező csapat áll, akik akár szuperhősökké is válhatnak. A DC és a Warner tulajdonában álló széria a nemzetközi közönség részére is elérhetővé válik (Kína kivételével) a Netflix jóvoltából.

Nem ez az első eset, hogy egy másik streamer oldal új sorozatának nemzetközi jogait szerzi meg a Netflix, ugyanis a CBS All Access tulajdonában lévő Star Trek: Discoveryt is sugározza az Államokon kívül.

Már a DC digitális streamer szolgáltatásának indulásakor lehetett tudni, hogy a Warner egy másik streamer oldallal is kötne megállapodást, annak érdekében, hogy az a sorozatoknak mintegy második, Amerikán kívüli otthonául szolgáljon; ezzel biztosítva, hogy az új sorozatok kifizetődők legyenek. Ez a módszer a CBS stratégiáját tükrözi. A CBS ugyanis a Netflixszel kötött megállapodása révén tudja fedezni a Discovery gigászi költségeinek nagyját, főképp a nemzetközi streamelésnek köszönhetően.

Titansnak amerikai otthont adó CW tévécsatornán a stúdió és a CBS közösen osztozik, így hát a Netflixszel kötött megállapodás aligha mondható meglepetésnek.

Győri-Drahos Martin

Győri-Drahos Martin

Győri-Drahos Martin a Filmtekercs gyakornoki programjában vesz részt. Ha te is jelentkeznél, kattints ide!

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..