Hírek

Neve Campbell nélkül folytatódik a Sikoly-sorozat

neve campbell sikoly

A Deadline értesülései szerint Neve Campbell, a Sikoly-széria főszereplője nem tér vissza a jövőre esedékes folytatásban.

Iszonyú gyorsan jelentették be a Sikoly ötödik részének folytatását. A 2022 januárjában, szimplán Sikolynak keresztelt reboot (vagy ahogy a filmben hivatkoznak rá, „legacy sequel”) nagy sikere egyértelmű volt a Paramount stúdiónak: ebben a franchise-ban még van élet, így addig kell ütni a vasat, amíg meleg.

Elvileg 2023 márciusában már jön is az újabb gyilkolászás, ezúttal a legutóbb filmben bemutatott új szereplőkkel, és az eredeti főhősnő nélkül. Neve Campbell ugyanis a beszámolók szerint nem tér vissza, így ez lesz az első a horrorszéria történetében, amihez nem lesz köze a sikolykirálynőnek.

Az eset hátterében pedig nem holmi karrierátgondolás lehet, hanem a piszkos anyagiak.

„Szomorúan jelentem be, hogy nem veszek részt a következő Sikoly munkálatain. Nőként rendkívül keményen meg kellett dolgoznom azért, hogy megalapozzam a karrierem értékét, különösen, ha a Sikolyról van szó. Úgy érzem, a számomra felkínált ajánlat nem mérhető ahhoz az értékhez, amit a sorozat kapott tőlem. Nehéz döntés volt, hogy tovább lépjek. Minden Sikoly-rajongómnak üzenem, hogy szeretlek titeket. Mindig elképesztően támogatóak voltatok velem. Örökké hálás leszek azért, amit ez a franchise adott nekem 25 év során” – zárta sorait a színésznő.

A Paramount tehát feltehetően potom pénzért kívánta foglalkoztatni Campbellt, aki az alfája és omegája volt ennek a sorozatnak. Természetesen a 2022-es Sikoly felvezette az új karaktereket a Carpenter nővérek (Melissa Barrera és Jenna Ortega) személyében, és a jelenlegi állás szerint Courteney Cox is visszatér a régiek közül. A rendezői székben Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett állnak, akik a legutóbbit is sikerre vitték.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!