Hírek

Nevezd a filmed a 14. KAFF-ra!

Március 18-ig lehet nevezni a 14. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál és 11. Európai Animációs Játékfilm és Tv-film Fesztiválra, mely kétévente mutatja be a legfrissebb magyar és európai animációs filmeket.

Az ötnapos rendezvényt június 19. és 23. között rendezik meg, melyre egyaránt várják a hazai és külföldi szakembereket, animációs diákokat, valamint az animáció iránt érdeklődőket. A KAFF a teljes magyar animációs szakma eredményeit számba veszi és láthatóvá teszi, az európai versenyben pedig az egészestés animációs filmek, televíziós speciálok és sorozatok indulhatnak. Az esemény díszvendége 2019-ben Afrika lesz, amely előreláthatóan 14 országból állítja össze filmkínálatát.

A hazai mustrára hat kategóriába lehet animációs filmeket nevezni:

  • egész estés animációs film
  • tv-speciál
  • tv-sorozat
  • rövidfilm
  • diákfilm
  • alkalmazott animáció (videoklip, reklámfilm, filmelőzetes, szignál, főcím)

Nevezési határidő: 2019. március 18.

A 14. KAFF-ra azok az alkotások nevezhetők, melyek Magyarországon készültek, vagy rendezőjük magyar állampolgár.

A meghirdetett versenyre kizárólag elektronikus úton lehet jelentkezni a nevezési lap kitöltésével és a nevezni kívánt film eljuttatásával a szabályzatnak megfelelően. Nevezési díj nincs. A beérkezett munkákat nemzetközi szakmai zsűri válogatja ki várhatóan április közepén, melynek eredményéről értesítenek minden nevezőt.

A magyar animációk versenye mellett az európai versenyben is megmérettetnek az animációs játékfilm, tv-speciál és a televíziós sorozat szekcióiba nevezett alkotások. A 11. Európai Animációs Játékfilm és Tv-film Fesztivál nevezési határideje március 4.

A fesztiválszabályzat és további információk a fesztiválról a www.kaff.hu weboldalon olvashatók. A nevezéssel kapcsolatos kérdéseket a kaff@kecskemetfilm.hu e-mail címre várják.

Részletek: https://www.kaff.hu/

Nevezés: https://kaff.hu/registration

Szabályzat: https://kaff.hu/kecskemeti/cikk/szabalyzat

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com