Hírek

Nézz bele az Oscar-díjas Deák Kristóf új filmjébe – Az unoka teaser

Rövid, de izgalmas teaser érkezett Az unoka című magyar filmhez, amelyet Deák Kristóf hoz majd el nekünk.

2017 februárjában elhozta az Oscar-díjat Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmjével. Az alkotó pedig azóta sem pihen. Több kisfilm mellett két évvel ezelőtt első nagyjátékfilmjét is elkészítette: ez volt a Foglyok.

Most pedig újra hosszabb darabot láthatunk tőle, ezúttal a mozikban. Az unoka ráadásul egy izgalmas bosszúfilm lesz thrilleres elemekkel.

A történet középpontjában a Blahó Gergő alakította Rudi áll, aki szeretett nagyapján szeretne bosszút állni, aki egy kegyetlen csalás áldozatává válik. A probléma azonban ott kezdődik, hogy Rudi egyáltalán nem erőszakos ember. Ahogy Deák fogalmaz: „Én magam és a főszereplő is szelíd természetűek vagyunk”.

Az alkotónak éppen ezért volt különlegesen érdekes a történet, amely azt járja körbe, hogyan is kezd neki egy ilyen bosszúhadjáratnak valaki, akitől ez egyébként borzasztóan távol áll.

Jordán Tamással forog Deák Kristóf első mozifilmje

A filmben Jordán Tamár alakítja majd a kedves nagypapát, mellette pedig olyan hazai színművészeket láthatunk még, mint Jászberényi Gábor, Pogány Judit, Bárdos Judit és Döbrösi Laura, Papp János, Hámori Ildikó, Tordai Teri, Szalai Kriszta, Hűvösvölgyi Ildikó, Keszég László, valamint Voith Ágnes.

Az unoka forgatása tavaly novemberben fejeződött be a Nemzeti Filmintézet közel 722 millió forintos támogatásával. Most pedig itt az első előzetes!

Noha pontos premierdátumot még nem tudunk Az unokához, a film várhatóan ősszel már a mozikba kerül.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com