Hírek

Nézz bele Ben Affleck és Matt Damon Nike-filmjébe – Air előzetes

Előzetest kapott az Air, amely újra elhozza nekünk Matt Damon és Ben Affleck duóját. Az igaz történetre épülő film a Nike és Michael Jordan kollaborációját mutatja be, amelynek során megszületett az Air Jordan.

Különc életrajzi filmmel érkezik Ben Affleck, aki ismét leül a kamera mindkét oldalára. A színész-rendező Michael Jordanről készített alkotást, de nem a hagyományos értelemben. Igazából pontosabb azt mondani, hogy Jordan is szerepet kap a történetben. A friss előzetest kapó Air ugyanis a leghíresebb kosaras sztár életének egy apró szeletét járja csak körül, és azt is várhatóan mások szemszögéből.

A film, amelyben Matt Damon és Jason Bateman is csatlakozott Affleckhez az ikonikus Air Jordan cipőkollekció megszületését mutatja be.

A 80-as évek közepén járunk és a Nike botladozó kosaras részlege finoman szólva sem ér el akkora sikereket, mint a sportmárka egyéb ágazatai. Egészen addig, amíg a cég egyik vezetője elő nem áll az ötlettel, hogy tervezzenek egy teljesen új cipőt egy még be nem futott kosaras nevével. Az előzetes hitetlenkedés, Jordan és családjának rábeszélése, valamint a cipő megtervezése és elnevezése után a siker garantált. Megszületik az Air Jordan.

Ezt a történetet írta filmre Alex Convery, míg a rendezést Ben Affleck viszi. A színészen, Damonon és Batemanen kívül pedig olyan neveket találunk a szereplőgárdában mint Viola Davis, Chris Tucker, Chris Messina és Marlon Wayans.

Az Air április 5-én kerül a mozikba, de természetesen a Prime Video jóvoltából a mozipremiert követően otthonról is megnézhetjük majd a filmet.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com