Hírek

Nézz Twin Peakset Kyle MacLachlannel, hallgass jó híreket John Krasinskitól vagy kérdezz Wes Andersontól

Hiába vagyunk a négy fal közé zárva, szerencsére számos jó programra lelni az online világban. Tarts például Twin Peaks estet Kyle MacLachlannel, vidulj fel John Krasinski jó híreivel vagy intézz kérdéseket Wes Andersonhoz!

Mindegy, hogy először veszed rá magad, hogy belekezdj David Lynch ikonikus sorozatába, a Twin Peaksbe vagy éppen sokadszorra ülsz neki a különlegesen elvont alkotásnak, a Cooper ügynököt alakító Kyle MacLachlan jó hírének mindenképpen örülni fogsz. A sorozat 30. évfordulója alkalmából április 8-án közös epizódnézésre invitál mindenkit a színész. A Twitter bejelentés alatt lehet szavazni, hogy melyik részt is nézze együtt a világ MacLachlannel, aki ugyan nem részletezte, miben is áll majd a közös tévézés, de ha szerencsések vagyunk, mesél is majd kicsit az epizód előtt vagy után.

Ha kicsit kiszakadnál a rossz hírek hadából, ajánljuk John Krasinski Some Good News címen futó Youtube videóját, amely ha minden igaz, hamarosan folytatást is kap. Az Office Jimje, akinek legközelebbi filmjét, a Hang nélkül 2-t is el kellett halasztani a járvány miatt nemcsak aranyos és kedves történetekkel próbálja meg feldobni az ember hangulatát, de még Steve Carellel is megünnepli az egyik legjobb vígjátéksorozat 15. évfordulóját.

És ha valami könnyedebbre vágysz, mint a Twin Peaks, mit szólnál Wes Anderson bájos gyerekszerelemmel fűszerezett filmjéhez, a Holdfény királysághoz? A Focus Features több streaming műsorral is készül a következő hetekben, ezek egyike pedig egy izgalmas este Wes Andersonnal. A rendező, akinek legújabb filmje, a The French Dispatch is későbbi premierdátummal érkezik csak élő kérdezz-feleleket tart a Facebookon. Itt lehet a kérdéseket előre feltenni, amikre a különc alkotó április 13-án reagál majd. Ez sajnos a 14-ére virradó hajnalt jelenti nálunk, de ha valamiért, ezért megérheti később ágyba bújni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..