Hírek

Nic Cage megerősítette: benne lenne az Ál/Arc 2-ben

Face-Off-Ál-Arc-John-Travolta-Nicolas Cage

Nicolas Cage nem hivatalosan ugyan, de egyre közelebb kerül az Ál/Arc folytatásához, és most annak is hangot adott, hogy szívesen visszatérne Castor Troy szerepéhez.

Az Ál/Arc folytatásának híre időnként fel-fel reppen, most Nicolas Cage tolta meg egy kicsit az ikonikus film második részének szekerét. Azt már tudtuk, hogy tervben van egy direkt folytatás, amit a Godzilla Kong ellen rendezője, Adam Wingard direktorálna. Hogy John Travolta és Nicolas Cage, az eredeti film két főszereplője hogyan is venne részt a folytatásban, az eddig kérdéses volt. Nicolas Cage azonban adott egy interjút – amit a Movieweb szemlézett –, amiben elárulta,

telefonon egyeztet Neal Moritz producerrel, hogy az Ál/Arc 2-ben visszatér Castor Troy szerepéhez.

Bár a színész még nem tagja hivatalosan a stábnak, elmondta „volt néhány telefonhívás Neal Moritzal, akivel nagyon is élveztem a közös munkát az Ál/Arc során.” Cage szerint Moritz a régi és igazi hollywoodi producerek egyike, aki komolyan is gondolja a filmkészítést.

„A többiek, mint A nemzet aranyánál, ők elsősorban sorozatban gondolkodtak. Sok szerencsét hozzá! De talán az Ál/Arc, talán.”

Cage egyre nagyobb hírnevet szerez magának olyan izgalmas filmekkel, mint a Pig, vagy olyan egészen különös darabokkal, mint a Willy mesevilága. A színész még márciusban beszélt arról egy The Hollywood Reporternek adott interjúban, hogy A nemzet aranya 3-ban nem érzi a lehetőséget, de az Ál/Arc 2-nek itt az ideje. Szerinte John Woo (Tökéletes célpont, Mission: Impossible 2), az 1997-es film rendezőjének hangja nagyon jelentős a filmben. Emiatt csak folytatásról lehet szó, nem pedig rebootról.

A mára klasszikussá érett akciófilm egyik főhőse Cage, Castor Troy a briliáns bűnöző szerepében. Vele szemben Travolta Sean Archer FBI ügynököt alakítja. A filmben Troy és Archer arcot cserélnek, ami miatt az ősellenségeknek egymás identitását kell felvenniiük. Travolta visszatéréséről egyelőre semmi hír nincs, így azt sem tudni, érdekelné-e őt Sean Archer karaktere 25 év után.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com