Hírek

Nick Hornby-romkommal nem lehet hibázni – Juliet, Naked előzetes

Ethan Hawke, Rose Byrne és Chris O’Dowd szerelmi háromszögében mindenkinek jár egy második esély. A Juliet, Naked Nick Hornby regénye alapján készült.

Kijött az első előzetes a Juliet, Naked című romantikus vígjátékhoz. Jesse Peretz filmje Nick Hornby regényén alapul (magyarul A meztelen Juliet címen jelent meg), amelyben Duncan (O’Dowd) egy olyan rocksztárért (Hawke) rajong, aki évtizedek óta eltűnt a nyilvánosság elől. Amikor a zenésznek megjelenik egy új dala, Duncan párja (Byrne) kemény kritikát ír róla, amelyre meglepő módon maga a rejtőzködő sztár válaszol. Innentől pedig beindulnak a romantikus vígjátékok jól ismert gépezetei.

A kedves mókának tűnő Juliet, Naked Evgenia Peretz, Jim Taylor és Tamara Jenkins forgatókönyvéből készült, az egyik producer Judd Apatow. Jesse Peretz rendező eddig főként sorozatokon dolgozott, a New Girl, a Csajok vagy a GLOW néhány epizódja ígéretes ajánlólevél. A film a Sundance fesztiválon mutatkozott be idén, augusztustól látható az amerikai mozikban, magyar premierről nincs hír.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió.
Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..