Hírek

Nick Hornby-romkommal nem lehet hibázni – Juliet, Naked előzetes

Ethan Hawke, Rose Byrne és Chris O’Dowd szerelmi háromszögében mindenkinek jár egy második esély. A Juliet, Naked Nick Hornby regénye alapján készült.

Kijött az első előzetes a Juliet, Naked című romantikus vígjátékhoz. Jesse Peretz filmje Nick Hornby regényén alapul (magyarul A meztelen Juliet címen jelent meg), amelyben Duncan (O’Dowd) egy olyan rocksztárért (Hawke) rajong, aki évtizedek óta eltűnt a nyilvánosság elől. Amikor a zenésznek megjelenik egy új dala, Duncan párja (Byrne) kemény kritikát ír róla, amelyre meglepő módon maga a rejtőzködő sztár válaszol. Innentől pedig beindulnak a romantikus vígjátékok jól ismert gépezetei.

A kedves mókának tűnő Juliet, Naked Evgenia Peretz, Jim Taylor és Tamara Jenkins forgatókönyvéből készült, az egyik producer Judd Apatow. Jesse Peretz rendező eddig főként sorozatokon dolgozott, a New Girl, a Csajok vagy a GLOW néhány epizódja ígéretes ajánlólevél. A film a Sundance fesztiválon mutatkozott be idén, augusztustól látható az amerikai mozikban, magyar premierről nincs hír.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya