Hírek

Nick Nolte is csatlakozott a The Mandalorian sorozathoz

Újabb izgalmas hír érkezett a Star Wars-sorozathoz. A The Mandalorian stábjához ezúttal Nick Nolte csatlakozott – írja a Collider.

Jó ideje tudni már, hogy Star Wars-sorozatokkal is érkezik a Disney legújabb streaming oldala, a Disney+. A legelső ezek közül a The Mandalorian címen futó projekt volt, amelyet John Favreau készít el. Az író-rendező-színész nem először dolgozik a Disney-vel, hiszen egyebek között náluk rendezte két éve A dzsungel könyvét, jövőre pedig Az oroszlánkirály kerül terítékre, amelynek előzetese már most hatalmas port kavart.

Favreau mellé kaptuk már hónapokkal ezelőtt Pedro Pascalt, akit legtöbben a Trónok harca és a Narcos című sorozatokból ismernek. Ő alakítja majd a titokzatos harcost, aki a Birodalom bukása és az Első Rend megjelenése között emelkedik fel. Gina Carano szintén szerepel a sorozatban, a legújabb hírek alapján pedig Nick Nolte is ott lesz a nyolc részes alkotásban.

A színésznek nem lesz újdonság sorozatban játszani, hiszen karrierje során több alkalommal is levándorolt a kisképernyőre. Legutóbb éppen tavaly láthattuk a Graves című politikai vígjátékban.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya