Hírek

Nicolas Cage csatlakozott az animációs Pókember-filmhez

Nicolas Cage is feltűnik majd a Pókverzumban, az év végén érkező animációs Pókember-filmben!

Azt eddig is tudni véltük, hogy az érkező Pókember – Irány a Pókverzum című animációs film több barátságos pókarcot is felvonultat majd. A klasszikus Pókember, Peter Parker mellett feltűnik ugyanis a latin és afroamerikai gyökerekkel rendelkező Miles Morales is. Mellettük azonban az Oscar-díjas aktorból B-filmes ikonná süllyedt Nicolas Cage is megszólaltat majd egy újabb Pókembert, mégpedig Noir Pókembert.

Cage Peter Parker egyik kevésbé népszerű, sötét inkarnációját formálja majd meg. A Noir Pókember történetei a ’30-as években játszódnak, ahol Pókarc kevesebb poénnal és több törött állkapoccsal vág bele az alvilág elleni harcba.

Íme a karakter

Az egyelőre nem tiszta, vajon ebben a világban léteznek-e alternatív idősíkok egymás mellett, vagy az animációs film egy jelenkori verzióját vezeti be a karakternek.

Nicolas Cage nagy képregényfanatikus hírében áll, eredetileg Superman figuráját is megformálhatta volna, a soha el nem készült Tim Burton féle Superman Livesben. Ennek ellenére a hónap végén érkező Teen Titans Go! to the Movies című animációban az Acélember hangját kölcsönzi majd, de korábban feltűnt címszereplőként a Marvel-féle A szellemlovas-filmekben, valamint játszott a Ha/Ver című szuperhősszatírában is.

Miles Morales eredeti hangját a Dope-ból ismert Shameik Moore adja majd, míg Peter Parkert Jake Johnson szólaltatja majd meg. De Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Liev Schreiber, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez és Lily Tomlin orgánumát is hallhatjuk majd.

A Lego-kaland készítői, Phil Lord és Christopher Miller produceri teendőket látnak el a Sony készülő animációs mozijánál, amit Peter Ramsey (Az öt legenda) és Bob Perschietti rendezett.

A Pókember – Irány a Pókverzum idén december 20-ától látható a hazai mozikban.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya