Hírek

Nicolas Cage Drakulája minket is terápiára küldene – Renfield előzetes

renfield-nicolas-cage-nicholas-hoult-1

Végre bepillanthatunk, milyen is lesz Nicolas Cage mint Drakula, Nicolas Hault pedig mint a híres vámpír segédje. Íme a Renfield előzetese!

Nicolas Cage egyik legnagyobb színészi álma vált valóra a Renfield című horror-vígjátékkal. Az alkotó ugyanis mindig is el szerette volna játszani Drakula szerepét, ráadásul nagy csodálója Christopher Lee alakításának a szerepben, valamint a nagy horror klasszikusnak, a Nosferatunak is. Utóbbit egyébként Robert Eggers készíti majd el újra, pont Nicholas Hoult közreműködésével.

Hoult ugyanis a Renfield főszerepét is viszi, mint Drakula segédje, aki az évek során teljesen beleunt a nagy vámpír kegyetlen bánásmódjába és úgy általában a munkájába.

A most megjelent előzetes egy csoportterápián találja a segédet, aki szépen felsorolja, miket is vár el tőle a főnöke. Csavar azonban a történetben, hogy Drakula különleges szupererőkkel ruházta fel Renfieldet, hogy minél jobban tudjon neki segíteni, ha emberek becserkészéséről, holttestek eltakarításáról és bármi másról lenne szó.

A humoros betétekkel, de kellő adag vérrel – ugyanis R-rated a film – érkező mű a LEGO-filmeket rendező Chris McKay-től jön. Míg az eredeti ötletért a The Walking Deadért is felelős Robert Kirkmant illeti az elismerés.

Nicolas Cage és Nicholas Hoult mellett szerepel még a filmben Awkwafina, akinek karakterébe Renfield beleszeret, továbbá Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo, Bess Rouss és James Moses Black.

A Renfield április 13-án érkezik a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!