Hírek

Nicolas Cage és a képregényes harcművészetek – Filmet kap a Jiu Jitsu

Újabb képregényadaptáció érkezik: film készül a Jiu Jitsuból. A főszerepben ráadásul Nicolas Cage és Alain Moussi – írja a Variety.

Tovább dübörög a képregényadaptációs szekér. Ezúttal a keleti harcművészetek felé vesszük az irányt: film készül a Jiu Jitsu című képregényből.

A film rendezője Dimitri Logothetis. A forgatókönyvet is ő írja Jim McGrath íróval: közösen jegyzik az eredeti 2017-es könyvet is ugyanezen a címen. A történet egy harcművészeti rend köré épül, akik 6 évente szembe kell, hogy szálljanak a Földet megtámadó alien-invázióval. Cage alakítja a jiu jitsu csapat vezetőjét, akik Moussi karakterének segítségével harcolnak a földönkívüliek ellen.

Nicolas Cage egyébként igencsak elfoglalt. A színész tavaly 4 filmben is szerepelt, másik kettőhöz pedig a hangját adta. Igaz, hozzánk csak a Mandy: A bosszú kultusza című felemás horror/művészfilm jutott el a CineFest keretein belül. További másik 8 alkotás várható tőle a közeljövőben.

A Jiu Jitsu premierdátumáról még korai lenne beszélni, de ahogy lassan összeáll a csapat, idővel biztosan egyre több információt kapunk majd.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..