Hírek

Itt az előzetes a Drive rendezőjének új sorozatához!

Drive – Gázt! és a Neon démon rendezője, Nicolas Winding Refn Too Old to Die Young című sorozatának kijött az első előzetese.

A dán rendező, Nicolas Winding Refn két éve kezdett el dolgozni a Los Angelesben játszódó krimi-thriller sorozatán, a Too Old to Die Youngon. A széria az Amazon Prime streaming platformra készült, melynek Refn a rendezője, producere és az írója volt. Utóbbi két tisztségen a Westworldön és több képregényen is dolgozó, Ed Brubakerrel osztozott.

A sorozat Los Angeles bűnöző alvilágát fedezi fel különböző karakterek egzisztenciális krízisein keresztül. A szereplők „gyilkosokból szamurájokká válnak az angyalok városában” a szinopszis szerint. A pontos történetet tehát még nem ismerjük, de a most megjelent trailerből ítélve biztos, hogy tükrözni fogja Refn eddig megszokott stílusát.

A főbb szereplők többek között Miles Teller, John Hawkes (A kezelés), Jena Malone (Neon démon), Callie Hernandez (Alien: Covenant) és William Baldwin lesznek. Ezt a rendező Twitteren tette közzé, ahogy a Too Old to Die Young első előzetesét is.

A sorozat június 14-én érkezik az Amazon Prime-ra.

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.