Hírek

Nicole Kidman Javier Bardem oldalán játszik – Being the Ricardos előzetes

Úgy tűnik, az Oscar-díjas forgatókönyvíró Aaron Sorkin nem akar kiszállni a rendezőszékből: a 2017-es Elit játszma és a tavalyi A chicagói 7-ek tárgyalása után ugyanis idén érkezik új filmje. A Being the Ricardos történetét Hollywood és az élet inspirálták, és  egy igazi sztárparádénak ígérkezik.

A film két ikonikus TV-s személyiséget, az I Love Lucy két főszereplőjét, Lucille Ballt és Desi Arnazt állítja a középpontba. A sitcomnak áttörő sikere volt az 1950-es évek Amerikájában, Ball és Arnaz egy boldog, bár látszólag össze nem illő házaspár alakításával ragasztották a nézőt a képernyőhöz. A (való életben is egy párt alkotó) tűzről pattant háziasszony és az érzékeny zenekarvezető férj viszonyát Nicole Kidman és Javier Bardem idézik meg. A Being The Ricardos a széria egyik produkciós hetében játszódik, amikor Lucy és Desi olyan nehézségekkel szembesülnek, amelyek véget vethetnek nemcsak a  karrierjüknek, de a házasságuknak is.  Itt látható az angol nyelvű előzetes:

Az életrajzi filmek egyik legnagyobb zsenijeként ismert Aaron Sorkin filmje az Amazon Prime gondozásában jött létre. Kidman és Bardem mellett olyan színészek erősítik a filmet, mint JK Simmons, Tony Hale, Nina Arianda, Alia Shawkat és Clark Gregg – tudosít az Empire.

Az I Love Lucy-ban rejlő potenciálra egyébként a Marvel is felfigyelt, a sitcom világa és karakterei ihlették a WandaVízió széria alaphelyzetét is.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.