Hírek

Nicole Kidmannel az élen jön a GLOW alkotóinak új sorozata

Fekete humorú feminista antológia sorozattal készül a GLOW-t is megálmodó Liz Flahive-Carly Mensch duó. Az Roar című alkotást Nicole Kidman vezeti, őt pedig számos másik sztár követi – írja a Variety.

A 80-as évek női pankrátorairól igen csak népszerű sorozatot készítő Liz Flahive és Carly Mensch a GLOW után ismét izgalmas projektbe vágnak bele. Ezúttal egy novellás kötetet adaptálnak a kisképernyőre antológia sorozat formájában. Azaz a Roar minden epizódja különböző történetet mesél majd el.

A szereplőgárdára pedig egy szavunk sem lehet: Nicole Kidman mellett felbukkan majd Alison Brie (GLOW), Cynthia Erivo (Harriet) és Merritt Wever (Unbelievable) is.

A 8 részesre tervezett darab az Apple TV égisze alatt készül, azaz olyan sorozatok nyomdokában lépked, mint a The Morning Show, a Ted Lasso, a Dickinson vagy a Defending Jacob.

A forgatókönyv Cecilia Ahern azonos című regénye alapján készül majd, ami sötétebb humorral operáló feminista írások gyűjteménye. Nem az írónő 2018-ban megjelent könyve lesz az első egyébként, amit feldolgozott az iparág. Többek között film készült korábban a P.S. I Love You, valamint az Ahol a szivárvány véget ér című alkotásaiból is.

A Roar egyik főszerepében Nicole Kidmant találjuk, aki mostanában sorra ontja magából a kisképernyős alkotásokat. A tó tükre, a Hatalmas kis hazugságok, és a Tudhattad volna után már korábban leszerződött egy újabb sorozathoz a színésznő. A Nine Perfect Strangers ráadásul ismét összehozza őt David E. Kelley alkotóval. A thrillert mi is feltettük egyébként a legjobban várt adaptációs listánkra.

Tízből tíz: Nicole Kidman legjobb alakításai

Persze az egészestés filmekről sem mondott le a színésznő, hiszen tavaly a Prom: A végzős bálban láthattuk, Robert Eggers vikinges filmje pedig már az utómunkálatoknál jár. Ebben szintén Kidman lesz az egyik főszereplő Anya Taylor-Johnson oldalán.

Ezek mellett a Lucy and Desi című életrajzi drámát is ő vezeti majd Javier Bardem mellett. Azaz az igen csak elfoglalt színésznőnek nem lesz egyszerű beiktatnia legújabb sorozatát a naptárba. A Roar így nem is valószínű, hogy még idén elénk kerül.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com