Hírek

Itt a Nightmare Alley, Guillermo del Toro új filmjének előzetese

Guillermo del Toro új filmje, a Nightmare Alley Bradley Cooper és Cate Blanchett főszereplésével érkezik decemberben a mozikba, az előzetes pedig egy hangulatos és izgalmas noir filmet ígér.

Guillermo del Toro legutóbbi filmje, A víz érintése 2018-ban Oscar-díjat kapott. A rendező idén végre új filmmel jelentkezik. Guillermo a díjnyertes film stábjának nagy részével ebben a legújabb produkcióban is folytatta a közös munkát. A víz érintése operatőre, Dan Laustsen, a jelmeztervezője, Luis Sequeira és a vizuális effektekért felelős Dennis Berardi a Nightmare Alley-ben is közreműködtek.

A Nightmare Alley William Lindsay Gresham 1946-os regénye alapján készült,

melynek 1947-ben készült egy film noir adaptációja  Edmund Goulding rendezésében. A regény egy vándorcirkuszos férfi és egy pszichiáternő ördögi történetét meséli el. A cirkuszos Stan szerepében Bradley Cooper, az elvetemült pszichiáternőt Cate Blanchett alakítja. További szerepekben Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman és David Strathairn.

Az előzetes vérrel és tűzzel felturbózott art deco stílusú képei egy fő kérdés körül keringenek: férfi vagy vadállat? A kérdés megválaszolásához azonban meg kell várnunk a film bemutatóját.

A Nightmare Alley december 17-én érkezik a mozikba.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com