Hírek

Nincs több parajelenség

parajelensegek_3Idén októberben jön az ötödik rész, ami egyelőre nem az utolsó rész, de az alkotók már a befejezésen gondolkodnak.

Hat évvel ezelőtt senki nem gondolta volna, hogy a Parajelenségek című mikroköltségvetésű horror egész sorozattá terebélyesedik hihetetlen sikere miatt. Idén jön az ötödik rész, az alkotók pedig már a befejezésen gondolkodnak. A rajongók azonban megnyugodhatnak: ez nem holnap lesz.

„Amikor belefogtunk a második részbe, már látszott, hogy ebből sorozat alakul ki – mondja Christopher Landon, aki íróként és rendezőként is jegyzi az októberben látható ötödik részt. – Menet közben aztán egyre több őrült ötlet került elő, és kiderült, hogy ez a mitológia kifejezetten tart valamerre. Hamarosan elérkezünk oda, ahová el akarunk jutni. Összeállt egy tényleg ütős ötletünk a befejezésre, ami akkorát fog szólni, mint az atom, de addig még meg kell tennünk egy bizonyos utat.”

Landon azt is elárulta, hogy az ötödik részben már van utalás arra, mi lehet a slusszpoén, de persze nem mondta el, miről van szó, hadd legyen meglepetés a moziban.

Címkék
UIP Magyarország

UIP Magyarország

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya