Hírek

Amy Adams lassan megkattan az önkéntes karanténban

Nő az ablakban amy adams

Végül a Netflixen mutatják be a tavalyról elhalasztott Nő az ablakban című bestseller filmváltozatát, melyben egy Amy Adams egy összeesküvésről rántja le a leplet a saját lakásában – de könnyen lehet, hogy minden csak a fejében létezik. A májusi premierhez új előzetes érkezett.

A kényszerű bezártságról filmet készíteni most igencsak aktuális téma, a Nő az ablakban főhőse azonban nem a kívül leselkedő biológiai veszélyek, hanem belső szorongásai miatt képtelen elhagyni saját lakóhelyét. Anna Fox (Amy Adams) ugyanis agorafóbiában szenved, tehát mindent megtesz, hogy óvakodjon a nyílt, tágas terektől. A pánikbetegség egyik fajtájáról van szó, melyet hősünk gyógyszeres kezelés útján igyekszik csillapítani, látszólag esélytelenül, míg meg nem ismerkedik szemben lévő szomszédjával, Jane-nel (Julianne Moore).

A két hölgy látszólag összebarátkozik, nem sokkal később azonban Anna szemtanúja lesz a nő megölésének saját ablakán keresztül.

Később a rendőrség is megjelenik Anna lakásán, de mindenki azt bizonygatja neki, hogy valójában nem is történt bűneset, sőt, Jane él és virul. Ezután kezdődik meg a belső utazás: vajon a főszereplő saját elméjének fogja, vagy mindenki be akarja palizni?

A Nő az ablakban igazi sztárgárdát ígér nekünk: Adams és Moore mellett Gary Oldman, Jennifer Jason Leigh, Tracy Letts, Anthony Mackie, Brian Tyree Henry és Wyatt Russell is megjelennek. A filmet a Vágy és vezeklés, valamint A legsötétebb óra rendezője, Joe Wright készíti, és láthatóan A lány a vonaton és a Hátsó ablak keverékének szánja alkotását.

A film május 14-én debütál a Netflixen.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com