Hírek

A Marvel megtalálta a női Sólyomszemet

A Sólyomszem című sorozat legújabb castingja a staféta átadását vetíti előre.

A Disney+ streaming-szolgáltató rengeteg sorozattal támadja majd a jónépet. A Marvel Studios pedig a negyedik fázisukban kifejezetten építeni fog erre a platformra. Több különböző szuperhős mellékszereplőt is saját sorozataikban akarnak érvényesíteni ahelyett, hogy moziban tennék őket próbára (mint végül a Fekete Özvegyet). A Bosszúállók: Ultron kora című filmben már visszavonult, de azóta még rendre előbukkanó Sólyomszem is egy sorozat főszereplője lesz.

Jeremy Renner visszatér Clint Barton szerepében, ám ezúttal társa is lesz a bajban.

A képregényekben Kate Bishopként feltűnő fiatal lány az Ifjú Bosszúállók tagja, és Sólyomszem örököse. A Disney+ sorozatába pedig már meg is találták a színésznőt, aki eljátszhatja az íjász női utódját.

Hailee Steinfeld az Űrdongóban.

A nagyvásznon A félszemű című westernben debütáló, mára már nem csak színészként, de popénekesként is tevékenykedő Hailee Steinfeldet találták alkalmasnak a szerepre. Steinfeld már karrierje elején, Coenék filmjében bizonyította rátermettségét, de zenei karrierje további felhajtóerőt biztosít számára.

A Sólyomszem című sorozat 2021-ben debütál a Disney+-on.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com