Hírek

A Marvel megtalálta a női Sólyomszemet

A Sólyomszem című sorozat legújabb castingja a staféta átadását vetíti előre.

A Disney+ streaming-szolgáltató rengeteg sorozattal támadja majd a jónépet. A Marvel Studios pedig a negyedik fázisukban kifejezetten építeni fog erre a platformra. Több különböző szuperhős mellékszereplőt is saját sorozataikban akarnak érvényesíteni ahelyett, hogy moziban tennék őket próbára (mint végül a Fekete Özvegyet). A Bosszúállók: Ultron kora című filmben már visszavonult, de azóta még rendre előbukkanó Sólyomszem is egy sorozat főszereplője lesz.

Jeremy Renner visszatér Clint Barton szerepében, ám ezúttal társa is lesz a bajban.

A képregényekben Kate Bishopként feltűnő fiatal lány az Ifjú Bosszúállók tagja, és Sólyomszem örököse. A Disney+ sorozatába pedig már meg is találták a színésznőt, aki eljátszhatja az íjász női utódját.

Hailee Steinfeld az Űrdongóban.

A nagyvásznon A félszemű című westernben debütáló, mára már nem csak színészként, de popénekesként is tevékenykedő Hailee Steinfeldet találták alkalmasnak a szerepre. Steinfeld már karrierje elején, Coenék filmjében bizonyította rátermettségét, de zenei karrierje további felhajtóerőt biztosít számára.

A Sólyomszem című sorozat 2021-ben debütál a Disney+-on.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..