Hírek

Nőnapon debütált A szolgálólány meséjének új előzetese

A szolgálólány meséjének második évadát minden rajongó tűkön ülve várja, a Hulu pedig stílszerűen a nemzetközi nőnapra időzítve tette közzé a sorozat legújabb előzetesét.

szolgálólány meséje április 25-én érkező második évada egyszerre tűnik reménykeltően közelinek és vészesen távolinak. A Margaret Atwood regényéből készült adaptáció első évada ugyanis teljes egészében a művet dolgozta fel, s így a következő széria ott kezdődik majd, ahol a könyv véget ért. Kritikánkban anno ezt írtuk róla: “A szolgálólány meséje valószínűleg rendkívüli, felkavaró hatást gyakorol majd azokra, akik becsatlakoznak a szériába. (…) [A sorozat] semmiképpen sem lesz az érzékeny lelkű nézők kedvence, de akiket vonz egy sokkoló, disztópikus jövő, azokat magába szippantja. Attól pedig, hogy az ábrázoltak valóssággá váljanak, Isten oltalmazzon minket.”

 

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..