Hírek

Novemberben startol A tikok könyvtára folytatása

A tikok könyvtára Országos premierrel térnek vissza a képernyőre a család kedvenc könyvtárosai! November 2-án, 24 órával az amerikai bemutatót követően hazánkban is debütál A titkok könyvtára című sorozat mágikus világának második felvonása.

Az ismert film sorozatadaptációjának folytatásában a Vészhelyzet sztárja Noah Wyle, Rebecca Romijn és kedvenc segítőik újra összeállnak, hogy minden eddiginél rejtélyesebb küldetésekkel nézzenek szembe.

Országos sorozatpremierrel erősít a Universal Channel! Csupán egy nappal az amerikai megjelenés után hazánkban is elvarázsolja a rajongókat A titkok könyvtára című fantasy második évada, amelyben a rejtély, a mágia és az akció mellett a humor ezúttal sem maradhat el. Az első széria sikereit követően, az angol, ausztrál, ázsiai, afrikai, európai és latin-amerikai nézők is figyelemmel követhetik Noah Wyle (Éghasadás, Vészhelyzet), Rebecca Romijn (X-Men), Christian Kane (Lépéselőnyben), Lindy Booth (Holtak hajnala), John Kim (A hős alakulat) és az Emmy-díjas John Larroquette (Párterápia, Szex telefonhívásra) kalandjait.

Az adaptáció alapját A titkok könyvtára filmek hívták életre, amelyek 2004-2006-2008-ban indultak útjukra. A kezdő széria nemzetközi premierje 2014 decemberében volt, amelyet Amerikában és más európai országokban is a kábelcsatornák legjobb sorozatai között emlegettek, de a késztők a folytatástól is hasonló népszerűséget remélnek.

A tikok könyvtára

Biztosak vagyunk benne, hogy a visszatérés is nagy siker lesz, A titkok könyvtára eddigi népszerűségét követve” – kezdte Steve Patscheck, az NBC Universal nemzetközi hálózat ügyvezető alelnöke. „Az első évad látható volt a csatornáinkon világszerte, és 2014-ben a legjobb sorozat lett a Syfy-on Angliában, Spanyolországban és Hollandiában is. Alig várjuk, hogy bemutathassuk a sorozat második évadát” – tette hozzá.

A történet ismét a világhírű Metropolitan Könyvtár alatt folytatódik, amely olyan tudósok és kalandorok több száz éves főhadiszállását rejti, akik veszélyes és mágikus ereklyéket gyűjtenek és juttatnak vissza a Könyvtárba, ezzel védve a világot. A második évadban a kivételes csapat újra egyesül, hogy megoldjon egy izgalmas rejtélyt, amikor egy különös vihar száll Manhattanre. Meg kell tanulniuk csapatként együttműködni, miközben szembe kell nézniük saját gyengeségeikkel, és felelősséget vállalni a műtárgyak összegyűjtéséért és védelméért. Fő küldetésük megakadályozni, hogy az ereklyék rossz kezekbe kerüljenek.

A titkok könyvtára 2. évad – November 2-án, 21:20-tól a Universal Channel műsorán!

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com