Hírek

Nya Wallace nélkül folytatódik az És egyszer csak…

A készítők már a második évad végén, tavaly augusztusban bejelentették, hogy a Szex és New York spin offja nem ér véget, de a forgatás többek között a hollywoodi színész sztrájk miatt tolódott. Idén májusban nekiállnak a felvételeknek, de mint kiderült nem a teljes korábbi stáb tér vissza az új évadra.

Korábban már szóltak arról híradások, hogy a történet nem-bináris stand-up-os karaktere, Che Diaz (Sara Ramirez), a visszajelzések alapján nem volt elég szimpatikus a rajongók számára, így jó eséllyel kiírják majd a sorozat folytatásából. Ez azonban még hivatalosan nem lett megerősítve. Az azonban már most biztos, hogy a májusban kezdődő forgatásokra a sorozatban Miranda barátnőjét alakító Karen Pittman nem tér vissza, egyéb elfoglaltságai miatt nem tud részt venni a projekben. A sorozat 3. évada egyébként vélhetően ott fog folytatódni, ahol a második évd lezárult, tehát Carrie és Aiden kapcsolata kerül majd a középpontba.

Pittman jelenleg a Paul Rudd-dal közös Az élet önmagammal című Netflix sorozatban látható, és hamarosan kezdi a Forever című, szintén Netflix sorozat forgatását.

Az És egyszer csak… 3. évadának megjelenése 2025-re várható majd a Max kínálatába.

Kéri-Keller Szilvia

Kéri-Keller Szilvia magyar-angol szakos bölcsészként végzett az SZTE-n, később pedig vizuális kultúratudományból szerzett diplomát. Cikkei korábban az Apertúrában és Apertúra Magazinban jelentek meg, filmek terén mindenevő, 2023-tól a Filmtekercs tagja.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com