Hírek

Nyáron érkezik az Örökség rendezőjének új horrorja, a Midsommar

Ari Aster, az Örökség rendezője marad a horror műfajánál 2. nagyjátékfilmjénél is. A Midsommar pedig már egy mini teasert is kapott.

Ari Aster tavaly elkészítette az év egyik legnagyobb meglepetésfilmjét. Az Örökség az elmúlt évek egyik legjobb horrorfilmje, amely hibátlanul játszik az emberi kapcsolatokkal és a kommunikáció hiánya keltette feszültséggel. A Tony Colette főszereplésével készült film nálunk még a legjobbak közé is bekerült a 2018-as év nyár végi mérlegelésekor.

Az új film most tovább lép a családi körön és egy párt rak a középpontba, akik barátaikat látogatják meg egy svéd kisvárosban, ahol éppen nyári fesztivált tartanak. A történet persze gyorsan komor és erőszakos hangvételbe vált, ahogy színre lép egy pogány csoport.

A Midsommar az Örökséghez hasonlóan az A24 stúdióban készül, a főbb szerepekben pedig Jack Reynor, Florence Pugh, Will Poulter, William Jackson Harper és Ellora Torchia láthatóak. Az első teaser pedig bár semmit sem mutat, mégis valahogy megalapozza a film hangulatát.

Egyelőre pontos premierdátum nincs, de az biztos, hogy még idén nyáron mozikba kerül a Midsommar.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com