Hírek

Nyáron kezdődik a Sirály forgatása Saoirse Ronan és Annette Bening főszereplésével

annette-beningSaoirse Ronan és Annette Bening is szerepel Csehov klasszikus drámája, a Sirály új filmfeldolgozásában, amelynek forgatása nyáron kezdődik New Yorkban – írta a The Guardian.

A Tony-díjas színházi és filmrendező, Michael Mayer rendezi a produkciót Stephen Stoll forgatókönyve nyomán.

Anton Pavlovics Csehov Sirály című drámájában a művészet és a tehetség kérdésével foglalkozik egy korosodó színésznő, Irina és kezdő színműíró fia, Konsztantyin kapcsolatát vizsgálva. A darabban Konsztantyin a fiatal színésznőbe, Nyinába szerelmes, aki azonban Trigorinba, a befutott íróba szeretett bele. Bening valószínűleg Irinát, Ronan pedig Nyinát alakítja majd. A további szerepekben Corey Stoll (Trigorin) és Billy Howle (Konsztantyin) is feltűnik a filmvásznon.

Sidney Lumet 1968-ban készített filmadaptációt a színműből Vanessa Redgrave és Simone Signoret főszereplésével.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya