Hírek

Nyerj egy utazást a Szarajevói Filmfesztiválra!

Ha szereted az európai filmeket, és szívesen részt vennél egy nemzetközi filmfesztiválon, akkor figyelj, és elmondjuk mit kell tenned!

Idén tavasszal harmadik fordulójához érkezett az European Film Challange, mely 03.22-én indult és 05.31-ig tart. A játék résztvevőinek a kihívás ideje alatt 10 európai filmet kell megnéznie és annak tárgyi bizonyítékát feltöltenie a European Film Challange honlapjára, majd posztolni a filmélményről Facebookon vagy Instagramon europeanfilmchallenge_hu hashtaggel. Ezzel pontokat lehet gyűjteni, akinek pedig a legtöbb pontja lesz a játék végén, az belépőt nyer a 2024-es Szarajevói Nemzetközi Filmfesztiválra, a Magyarhangya pedig az útiköltséget és a szállást is biztosítja számára.

A játék célja, hogy minél szélesebb körben ismerje meg a közönség a kisebb publicitást kapó európai filmeket is, melyek között igazán értékes darabokat lehet találni. A kihívás ideje alatt pontokat gyűjtenek a résztvevők. A filmeket online is meg lehet nézni, de sokkal több pontot lehet gyűjteni a mozis megtekintés által.

Kéri-Keller Szilvia

Kéri-Keller Szilvia magyar-angol szakos bölcsészként végzett az SZTE-n, később pedig vizuális kultúratudományból szerzett diplomát. Cikkei korábban az Apertúrában és Apertúra Magazinban jelentek meg, filmek terén mindenevő, 2023-tól a Filmtekercs tagja.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com