Hírek

Nyilatkozott a Better Call Saul kórházba került sztárja

„Rendben leszek” – mondta Bob Odenkirk, a Better Call Saul főszereplője, aki a sorozat utolsó évadjának forgatásán esett össze.

Pár napja nagy sokkot jelentett a film- és sorozatkedvelő világnak, hogy Bob Odenkirk, a Better Call Saul és a Breaking Bad színésze, aki a történetben Saul Goodman zugügyvédet játssza, váratlanul összeesett egy forgatáson. A Better Call Saul című nagysikerű széria utolsó, hatodik szezonját forgatták éppen Új-Mexikóban, amikor a színész a földre zuhant. Azonnal kórházba szállították, rajongói pedig az interneten keresztül küldték jókívánságaikat, és fejezték ki aggodalmukat Odenkirk állapota kapcsán.

Senki sem számított rá. Mindenki seggét szétrúgja – Senki

Különös egység formálódott hirtelen: Bob Odenkirk – aki korábban komikus volt és író, ma pedig a Senki című filmben akcióhős, Saul Goodman szerepében pedig világszerte ismert arc – egy általánosan köztiszteletnek és -szeretetnek örvendő ember, akiről sokan hajlamosak megfeledkezni. Hiszen nem A-kategóriás, viszont meglehetősen hétköznapi és kedvelhető, sztárallűröktől és csillogástól mentes átlagfickó (nem véletlen, hogy Ilya Naishueller akciófilmjében olyan jól működött a játéka), aki akár az ismerősünk is lehetne. Ezért volt hatalmas sokk, amikor az internet és a villámgyors közösségi média korában egy-másfél napon keresztül senki se tudott az állapotáról.

Végül fia, Nate Odenkirk jelentette ki a Twitteren, hogy „túl fogja élni”

– a rajongók pedig fellélegezhettek. Később a produkcióhoz tartozók közleményben jelezték, hogy egy apróbb szívrohamot kapott a színész, de a megfelelő ellátásban részesült. Odenkirk várva várt bejegyzése pedig további megnyugvást hozott.

Szövegében, mely alább olvasható, megköszöni a Rosa Estrada orvosainak, hogy műtéti beavatkozás nélkül sikerült helyrehozniuk, és mindenkinek, aki szeretetével támogatta őt. Továbbá jelzi, hogy most kicsit pihenőre fogja, de hamarosan visszatér.

A Better Call Saul hatodik, befejező évadja nagy érdeklődésre tart számot, várhatóan 2022-ben debütál.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés