Hírek

Animált Pókember – Spider-Man: Into the Spider-Verse előzetes

A Sony belehúzott a Pókember-filmek gyártásába. Idén nagy sikert könyvelhettek el a Pókember: Hazatéréssel, jövőre pedig különálló animációs filmet gyártanak a szuperhőssel.

Ezúttal egy fekete Pókembert kapunk, mely szín nem csak a hős ruhájára, hanem bőrszínére is igaz. A rajzfilm Pókembere ugyanis nem Peter Parker, hanem az őt a képregényekben leváltó latin és afroamerikai gyökerekkel rendelkező Miles Morales. Az első képsorok alapján egy igazán egyedi látványvilágú szuperhőssztorit kapunk. Mintha csak a Páncélba zárt szellem világa keveredne a képregényfüzetek paneljeivel.

A sötétvörös és lila színek olyan Pókember-világot ígérnek nekünk, amivel még biztosan nem találkozhattunk.

Miles Morales eredeti hangját Shameik Moore adja, akit korábban a Dope-ban láthattunk. Mellette Liev Schreiber és Mahershala Ali is vállalt szinkronszerepet. A Lego-kaland készítői, Phil Lord és Christopher Miller produceri teendőket látnak el a Sony készülő animációs mozijánál, míg a filmet Peter Ramsey (Az öt legenda) és Bob Perschietti rendezi.

A Spider-Man: Into the Spider-Verset 2018. december 14-én mutatják be az amerikai mozik.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett. Az írás mellett egy filmes rádióműsorban is próbálgatja szárnyait.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..