Hírek

Nyoma veszett az egyik legnépszerűbb kínai színésznőnek

Fan Bingbing június óta nem jelent meg a nyilvánosságban, és bár hivatalosan nem találtak erre utaló dokumentumot, könnyen lehet, hogy a kínai kormány keze van a dologban.

Az utóbbi öt évben lett az egyik legsikeresebb színésznő Kínában. Fan Bingbing azóta díjakat zsebelt be és hatalmas pénzeket szakított nemcsak gázsikkal, de luxustermékek reklámjaival is. Legtöbb filmje egyértelműen a Távol-Keleten készült, és a nyugati nézőknek leginkább az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiból lehet ismerős, ahol a teleportkapukat hajigáló Blink nevű mutánst alakította.

Ha hihetünk a pletykáknak, Fant adócsalás miatt időközben lecsukták, és jelenleg börtönbüntetését tölti. Egy korábbi CNN-es oknyomozás feltárta, hogy a színésznő egy „yin-yang szerződést” kötött meg, melyben jeleznek egy kisebb mértékű – másfél milliós – összeget, amit leadóznak, és az igazi – hétmilliós – gázsit pedig zsebre teszi. Feltehetően ezen bukott el a sztár, ám az mégis szokatlan, hogy a Föld színéről tűnik el, de a CNN kiberanalitikusa szerint ez könnyen előfordulhat Kínában.

Milliárdosként nyilván sok dolgot megtehetsz, de nagyon oda kell figyelni, hogy ne lépj át olyan határokat, mellyel kihúzod a gyufát a Kínai Kommunista Pártnál.

Címkék
Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..