Hírek

Tovább nyomhatja a pedált Bébi?

A héten volt a Nyomd, bébi, nyomd! (Baby Driver) című akcióvígjáték bemutatójának évfordulója, mely során a rendező érdekes megjegyzéseket tett.

„Boldog születésnapot, Bébi!” – üdvözölte filmjét Edgar Wright. A Cornetto-trilógia (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Világvége) és a Scott Pilgrim a világ ellen alkotójának ez az első olyan filmje, mely Amerikában és nemzetközileg is sikeres volt. 227 milliót hozott világszerte, és ebből 108-at az Egyesült Államokban szedett össze. A Sony egyből bejelentette igényét a folytatásra, Wright pedig azt nyilatkozta, hogy egy ilyen filmnél még őt is érdekelné egy újabb rész.

Egy év múlva a Twitteren megosztott bejegyzésben pedig különösen hagyott levegőben egy mondatot. „A Baby Drivert egy éve mutattuk be. Nagyon vad év volt ez a 365 nap, és köszönöm a csodás visszajelzéseket, nagyon sokat jelentenek nekem – majd a mondat –, és ki tudja, talán hamarosan visszaülhet Bébi a kormány mögé.”

Könnyen lehet tehát, hogy a projekt már sínen van és a háttérben elindultak az írói munkálatok. Azért nem lesz egyszerű jobb dallistát összeválogatni az előző résznél, szóval Wright feladta magának a leckét.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés