Hírek

A Nagykarácsony után Nyugati nyaralás következik, itt az előzetes

Lévai Balázs és Tiszeker Dániel, a Nagykarácsony alkotói újabb filmmel jelentkeznek Nyugati nyaralás címmel. Itt az előzetes!

Aki az elmúlt héten moziban járt, már láthatta a magyar alkotópáros Lévai Balázs és Tiszeker Dániel új filmjének előzetesét, amely immáron felkerült a YouTube-ra is. A forgatókönyvíró Tasnádi István, aki az Aranyélet és a Terápia írója is volt.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Nyugati nyaralás egy újabb vígjáték, amely szeptember 15-től látható majd a mozikban.

A film története Magyarország ’80-as éveibe kalauzol minket. Maurer Gyuri ügyes, veszprémi autószerelő, aki mindent meg tud oldani – még a pártvezetők Ladáit is ő szereli. Családja a riviéra lázában ég, már épp indulnának nyaralni, ám a négy útlevél helyett csak három érkezik meg. Gyurinak hirtelen ötlete támad: kölcsönveszi egy disszidens magyar nála hagyott autócsodáját. A német verdával és papírokkal a nyugatra igyekvő magyarok helyett nyugatról érkező turisták lesznek, akik a legnagyobb luxust élvezhetik a Balatonnál. Ám a bonyodalmak elkerülhetetlenek.

Az alkotók előző filmje, a Nagykarácsony nem akart több lenni egy cukros romantikus vígjátéknál, amely könnyen szerethető. Úgy tűnik, hogy a mostani produkció is a könnyed szórakozást tűzte ki céljául.

A Nyugati nyaralás főbb szerepeit Mészáros Máté, Pokorny Lia és Szőke Abigél játsszák, a film rendezői Tiszeker Dániel és Lévai Balázs.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés