Hírek

Ő csatlakozik Uma Thurmanhez és Samuel L. Jacksonhoz a The Kill Room thriller-vígjátékban

Joe-Manganiello-The-Kill-Room-Deathstroke

Eddig csak azt tudtuk, hogy a The Kill Room újra összehozza Uma Thurmant és Samuel L. Jacksont, most viszont az is kiderült, hogy ki alakítja a harmadik kulcsszerepet.

Pár hete adtunk hírt róla, hogy Uma Thurman és Samuel L. Jackson újraegyesül egy feketehumorú thriller-vígjáték miatt. Nem, most nem az idei Oscar-gálára gondolunk (bár elég sötét, ugyanakkor elég komikus is volt), ahol a Ponyvaregény sztárjai együtt álltak színpadra. Uma Thurman és Samuel L. Jackson Nicol Paone rendező The Kill Room című filmjének lesznek főszereplői. A Deadline szerint

a True Blood és Az Igazság Ligája színésze Joe Manganiello is csatlakozott a The Kill Room szereplőgárdájához.

A The Kill Room történetében egy bérgyilkos (Manganiello), annak főnöke (Jackson) és egy műkincskereskedő (Thurman) kerülnek különös viszonyba. Egy rosszul sikerült pénzmosási akció után a bérgyilkos maga lesz az avantgárd műalkotás, ami miatt Thurman karakterének az alvilág ellen kell fordítania a művészvilágot. A filmet Jonathan Jacobson írja. A The Kill Room a hamarosan induló Cannes-i filmvásáron kerül a vevők elé.

Joe Manganiello legutóbb a Metal Lords-ban szerepelt, de hamarosan hallhatjuk majd hangját A halottak hadserege: Lost Vegas animációs sorozatban is. A halottak hadserege megálmodójával, Zack Snyderrel Az Igazság Ligája rendezői változatán dolgozott együtt, ahol Deathstroke-ot alakította. Korábban szerepelt még többek között a Jay és Néma Bob rebootban és Magic Mike XXL-ben is.

Uma Thurman idén még szerepelni fog a már befejezett Hollywood Stargirl című filmben. 2022-ben két különböző sorozatban is feltűnt. A Super Pumped: The Battle for Uber mellett a Gyanú hat epizódjában is szerepel.

Samuel L. Jackson a számos Marvel film mellett, ahol a nevével összeforrott Nick Fury-t alakítja, tavaly szerepelt a Sokkal több, mint testőr folytatásában. Ebben az évben a Ptolemy Grey utolsó napjai címszerepében tűnt fel, de idén érkezik más filmek mellett az Argylle című kémthriller is, aminek sztárgárdájának Jackson is része.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com